IMPACTUS

Door Erik van Roessel BSc MBA

Leef met IMPACT: maak het verschil in je leven en dat van anderen, zowel zakelijk als privé. Neem verantwoordelijkheid voor je resultaten, zie wat er nog meer mogelijk is en ga voor de eerstvolgende noodzakelijke actie om de toekomst te veranderen.

 

Met Impactus bereik je significant andere resultaten en leef je met leiderschap, groei en impact.

Met 20 jaar ervaring binnen het bedrijfsleven, zowel MKB als Corporate, heeft Erik van Roessel zijn sporen als leider, ondernemer en teamcoach verdiend. Met de HTS als basis welke hij in 2013 heeft aangevuld met een MBA studie beschikt Erik over alle kennis om een bedrijf van A tot Z aan te kunnen sturen. Echter, kennis zonder actie is zinloos. Deze kracht en de opgedane kennis zet hij in om andere ondernemers en zakelijk leiders te helpen bij het creëren van resultaat in een turbulente omgeving. Resultaat op het gebied van tijd, geld, plezier, rust en vrijheid.

Hij werkt met de meest krachtige methodieken wereldwijd op het gebied van effectief leiderschap die zich richten op wie je moet zijn en wat je moet doen om te krijgen wat je wilt. Dit komt vaak niet aan op meer kennis, maar op het krachtig inzetten van de eerstvolgende actie en het wegnemen van onwerkbare patronen en overtuigingen. Op die manier stelt Erik je in staat een leven te creëren op je eigen voorwaarden. Een leven dat ertoe doet. Dat is een wederzijds commitment!

Als Coach & Trainer is Erik daadkrachtig, integer en energiek. Resultaatgericht maar mensgedreven met een gezonde dosis Brabantse luchtigheid. Zijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen daadwerkelijk 'op het speelveld' - daar waar resultaat gecreëerd wordt - het spel te spelen. Het spel dat leidt naar die krachtige leider en/of partner die ertoe doet.

Kies jij voor impact?

Maak vrijblijvend een afspraak

De eerste actie naar een leven met impact is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen bespreken we de mogelijkheden en onderzoeken we de match op basis waarvan de resultaten gecreëerd kunnen worden.
Neem contact op

Meer weten?

IMPACTUS is resultaatgericht en mensgedreven. Bij vragen/opmerkingen over het bedrijf, de 1-op-1 trajecten, trainingen en mogelijkheden betreffende in-company programma's kun je het contactformulier invullen. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


vragen/opmerkingen

Stuur ons een bericht

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram