Over jou!

We draaien er niet omheen. Je leven onverschrokken leven, is topsport. Een keuze. Je wilt het, maar je remt jezelf vaak af. Als het moeilijk wordt, of als ingesleten overtuigingen en belemmeringen opspelen.

Een coach maakt het verschil. Die confronteert je en daagt je uit. En houdt je met regelmaat een spiegel voor: hier wil je heen, acteer er dan naar!

Wij hebben commitment op jouw groei en grootsheid.

Is Impactus er voor iedereen?

Nee. Impactus is er voor de no-nonsense ondernemer of professional die zich voor 100% committeert aan een verandertraject om persoonlijke of zakelijke doelen te halen.

Check of jij je herkent in onderstaande uitdagingen:

  • Je hebt een levensvatbare onderneming, werkt hard, maar groei/resultaat blijft achter.
  • Je onderneming groeit harder dan je aankunt.
  • Je hebt moeite met focus houden en/of afschakelen na je werk.
  • Je mist grip op strategische keuzes, personele zaken, een gezonde werk/privé balans.
  • Je bent bereid te investeren. In geld, tijd én puur commitment.

Denk groot, schrijf je in. Ons committent heb je.

Kies jij voor impact?

Maak vrijblijvend een afspraak

De eerste actie naar een leven met impact is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen bespreken we de mogelijkheden en onderzoeken we de match op basis waarvan de resultaten gecreëerd kunnen worden.
Neem contact op

Meer weten?

IMPACTUS is resultaatgericht en mensgedreven. Bij vragen/opmerkingen over het bedrijf, de 1-op-1 trajecten, trainingen en mogelijkheden betreffende in-company programma's kun je het contactformulier invullen. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


vragen/opmerkingen

Stuur ons een bericht

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram