12 MAANDEN TRAJECT

Effectief, krachtig en vooral blijvend (zelf)leiderschap. Het borgen van de rol als regisseur van jouw leven staat centraal in het 12 maandentraject Performance Coaching.

 

We werken structureel en intensief aan verdere transformatie naar de meest effectieve en krachtige versie van jouzelf.

Individueel traject

Ga de confrontatie met jezelf aan; je bent zelf verantwoordelijk voor jouw groei en ontwikkeling. Elk gedrag dat doorlopend wordt herhaald en versterkt gedurende het traject leidt uiteindelijk tot de nieuwe versie van jouzelf met significante resultaten als gevolg.

Kern van het programma:

 • Analyse huidige situatie
 • Formuleren doelen en ambities en de route ernaartoe
 • Realisatiekracht: focus op gedrag en actie; wat is er nodig om de doelen te behalen? 
 • Bestendigen van jouw behaalde resultaten en successen
 • Doorlopend zelfreflectie, spiegelen en leren van gedrag en acties

Resumé

 • Kick-off livesessie
 • Wekelijks 1 uur coachgesprek
 • 5 x dagdeel individuele livesessie
 • Toegang tot online leeromgeving met tools, literatuur en opdrachten
 • 24/7 ondersteuning bij calamiteiten
 • Lidmaatschap van de IMPACTUS Community (o.a. per kwartaal minimaal één trainingsdag)

Zowel de live sessies als de coachgesprekken vinden plaats op een vast moment zodat helder is wat we van elkaar kunnen verwachten. De coachgesprekken zijn telefonisch of op kantoor van IMPACTUS in Berkel-Enschot.

"Performance coaching is een krachtige methode om je doelen te bereiken. Erik weet deze methode bijzonder toegankelijk te maken wat het makkelijker maakt deze doelen te bereiken. Dit legt een sterke basis om de rest van je dromen en ambities te bereiken."

Job V - Tilburg

Reviews

Zij gingen je voor!

Stef van de Westelaken
Youri Vissers
Tim Lucassen
Joost van Dijk

Stef van de Westelaken

BSW Bouwservice

Toen ik met Erik begon te werken had ik een omzetdoel bedacht voor dat jaar waar ik nog mijlenver vanaf zat. Toen Erik mij confronteerde dat dit veel te laag was en ook niet kostendekkend zag ik dat ik het te comfortabel ingestoken had. Het werd vervolgens mijn doel maal 1,5 om mee te beginnen. Uiteindelijk eindigde ik in het eerste jaar met mijn oorspronkelijke doel maal 2,5!

Ik merk aan alles dat ik gegroeid ben als persoon én bedrijf. Zo weet waar ik nu voor sta én heb ik rust op het werk maar ben ook gefocust op mijn gezin als ik thuis ben. Ik heb tijd voor de kinderen en mijn vrouw. Het weekend is écht weekend.

Na bijna anderhalf jaar coaching van Erik heb ik op die manier al vele doelen bereikt maar leer ik nog steeds iedere week bij. Ik kijk iedere maandag uit naar onze call die we wekelijks hebben waarin Erik mij weer op scherp zet voor de rest van de week. Er is simpelweg geen ruimte om te verslappen. Ook dit tweede jaar draaien we omzetten waarvan ik vorig jaar niet eens durfde te dromen echter door Erik kom ik elke dag opnieuw hongerig opdagen. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Aanrader voor elke ondernemer, maar zeker ook ondernemers in de (af)bouw.

Youri Vissers

Vissers Totaalafbouw

Door de groei van ons bedrijf ben ik opzoek gegaan naar een coach, ik heb gekozen voor Erik gezien zijn verleden in dezelfde branche als ons bedrijf.

Vanaf moment een voelde het direct goed en vertrouwd. Erik heeft gezorgd voor veel meer inzicht in zaken waar wij op voorhand niet bij stil hebben gestaan. Dit zorgt voor meer structuur in het bedrijf en hierdoor ook rust, zowel zakelijk als privé. Ook de community dagen geven veel inzichten, het sparren op deze dagen met andere ondernemers is zeer waardevol.

We zijn samen nog geen jaar onderweg en toch zijn we al hard op weg naar de eerste verdubbeling van de omzet nog dit jaar met bijbehorende uitbreiding binnen het team. Ik zou eenieder, die een coach overweegt, adviseren om eens contact te zoeken met Erik. De rust en de ruimte die Erik biedt is zeer inspirerend en de aanpak bijzonder effectief.

Tim Lucassen

Arluca

Erik is een prettige persoon die rustig en met verstand van zaken je laat groeien tot een betere versie van jezelf als mens maar ook als ondernemer. Ik ben onder de indruk van zijn kennis en zijn wijze waarop hij de dingen eenvoudig en helder weet over te brengen.

Sinds ik bij Erik ben begonnen ben ik me veel bewuster geworden van eigen keuzes en inner stance. Dit heeft ertoe geleid dat ik beter in staat ben om op een juiste manier te communiceren maar ook om bepaalde keuzes te maken.

Ik kan iedereen die wil groeien als ondernemer zeker aanraden om een traject met IMPACTUS aan te gaan, het helpt je in de keuzes en je persoonlijke groei waardoor ook het bedrijf hier optimaal van profiteert.

Joost van Dijk

Van Dijk Afbouwprojecten

Door Erik ben ik me gaan beseffen dat je écht bepaalde zaken moet wijzigen of aan moet pakken om tot de resultaten te komen die je voor ogen hebt. Dat geldt zowel op zakelijk vlak als op privé. Mede door hem hebben we de stap gezet tot professionalisering en een groei in omzet en daardoor het team uitgebreid met een extra kracht op kantoor.

Zonder Erik hadden we de stap niet durven zetten en nu met een te grote werkdruk gezeten bij de reeds aanwezige mensen. En we zijn nog maar net begonnen. Veel ondernemers zullen gebaat zijn bij een coach en ik geloof dat Erik met zijn aanpak, enthousiasme en kennis de juiste persoon is. De klik moet er wel zijn want het is een traject/reis die je samen aangaat waar meer persoonlijke zaken besproken worden dan je in eerste instantie zou denken.

20 jaar business ervaring

Profiteer van de inmiddels bijna 20 jaar leiderschapservaring binnen zowel het MKB als Corporate bedrijfsleven, zowel als ondernemer als in loondienst.

Resultaatgericht & Mensgedreven

Erik gaat resultaatgericht naar de kern, maar verliest daarbij jou niet uit het oog.

Sterk netwerk

Erik beschikt over een groot netwerk. Er is niets dat we niet samen op kunnen lossen.

Relevant

Overige Performance Coaching trajecten

14 12 2022

3 MAANDEN TRAJECT

Intensief Performance Coaching met Erik voor de duur van 3 maanden.

 • Individueel traject
 • Kick-off livesessie
 • Wekelijks 1 uur coachgesprek
 • 2 x dagdeel individuele livesessies
 • Toegang tot tools, literatuur en opdrachten.
 • 24/7 ondersteuning bij calamiteiten
 • Lidmaatschap IMPACTUS Community

Lees verder
19 12 2023

KICKSTART PROGRAMMA

Intensief Kickstart Programma voor de duur van 3 maanden.

 • 1 x kick-off groep livesessie op externe locatie;
 • 1 x per week online groep sessie van 60 minuten (3 sessies);
 • 1 x per 2 weken telefonische individuele coaching van 45  minuten (2 sessies);
 • 1 x afsluitende groep livesessie op externe locatie;
 • Toegang tot online leeromgeving met tools, literatuur en opdrachten;
 • 24/7 ondersteuning bij calamiteiten.

Lees verder
14 12 2022

RESULTAAT PROGRAMMA (pilot)

Intensief Resultaat Programma voor de duur van 3 maanden.

 • Groepsprogramma
 • 3 x livesessie op externe locatie (1 dagdeel);
 • 1 x per week online groep sessie van 45 minuten (10 sessies);
 • 1 x per 2 weken telefonische individuele coaching van 45 minuten (6 sessies);
 • Toegang tot online leeromgeving met tools, literatuur en opdrachten;
 • 24/7 ondersteuning bij calamiteiten.

Lees verder

Kies jij voor impact?

Maak vrijblijvend een afspraak

De eerste actie naar een leven met impact is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen bespreken we de mogelijkheden en onderzoeken we de match op basis waarvan de resultaten gecreëerd kunnen worden.
Neem contact op

Meer weten?

IMPACTUS is resultaatgericht en mensgedreven. Bij vragen/opmerkingen over het bedrijf, de 1-op-1 trajecten, trainingen en mogelijkheden betreffende in-company programma's kun je het contactformulier invullen. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


vragen/opmerkingen

Stuur ons een bericht

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram