Erik is een prettige persoon die rustig en met verstand van zaken je laat groeien tot een betere versie van jezelf als mens maar ook als ondernemer. Ik ben onder de indruk van zijn kennis en zijn wijze waarop hij de dingen eenvoudig en helder weet over te brengen.

Sinds ik bij Erik ben begonnen ben ik me veel bewuster geworden van eigen keuzes en inner stance. Dit heeft ertoe geleid dat ik beter in staat ben om op een juiste manier te communiceren maar ook om bepaalde keuzes te maken.

Ik kan iedereen die wil groeien als ondernemer zeker aanraden om een traject met IMPACTUS aan te gaan, het helpt je in de keuzes en je persoonlijke groei waardoor ook het bedrijf hier optimaal van profiteert.

De samenwerking met Erik is gebaseerd is op eerlijke en heldere communicatie. Wat ik vooral prettig vind, en waarom ik mede voor Erik gekozen heb, is zijn visie op, en daarnaast zijn implementatie van, de Straight Line Leadership methode.

Voor de samenwerking met Erik was ik niet echt bezig met mijn onderneming en de volgende stappen. Ik vond het allemaal wel prima. Door de samenwerking met Erik sta ik weer helemaal aan. Niet alleen zakelijk maar om alle drie de pijlers; gezondheid, prive & zakelijk naar het volgend niveau te brengen. Het éen gaat niet zonder het andere.

Daarnaast ben ik vooral duidelijker geworden in communiceren en afspraken maken. Dit helpt om geen grijs gebied te hebben en te weten waar ik ben ten opzichte van het beoogde resultaat. En dat straalt ook uit op mijn omgeving.

Als je stappen wilt maken en je eigen waarheden wilt doorbreken moet je een coach hebben die tot de kern kan komen. Dat kan bij én met Erik.

Erik is een kundig coach die zonder oordelen je nieuwe inzichten geeft die je eerder niet zag. Je staat hierdoor sterker als leider binnen je bedrijf. Hij heeft mij geleerd met duidelijke zakelijke en privé doelen te werken. Hierdoor kan ik makkelijkere sturing geven en is voor de medewerkers duidelijk welke kant we op gaan. Daardoor zie je ook dat we sneller tot actie over gaan en daardoor de gestelde targets behalen.

Als je als ondernemer jezelf en je bedrijf wilt verreiken dan is Erik de persoon om je verder te helpen.

Toen ik met Erik begon te werken had ik een omzetdoel bedacht voor dat jaar waar ik nog mijlenver vanaf zat. Toen Erik mij confronteerde dat dit veel te laag was en ook niet kostendekkend zag ik dat ik het te comfortabel ingestoken had. Het werd vervolgens mijn doel maal 1,5 om mee te beginnen. Uiteindelijk eindigde ik in het eerste jaar met mijn oorspronkelijke doel maal 2,5!

Ik merk aan alles dat ik gegroeid ben als persoon én bedrijf. Zo weet waar ik nu voor sta én heb ik rust op het werk maar ben ook gefocust op mijn gezin als ik thuis ben. Ik heb tijd voor de kinderen en mijn vrouw. Het weekend is écht weekend.

Na bijna anderhalf jaar coaching van Erik heb ik op die manier al vele doelen bereikt maar leer ik nog steeds iedere week bij. Ik kijk iedere maandag uit naar onze call die we wekelijks hebben waarin Erik mij weer op scherp zet voor de rest van de week. Er is simpelweg geen ruimte om te verslappen. Ook dit tweede jaar draaien we omzetten waarvan ik vorig jaar niet eens durfde te dromen echter door Erik kom ik elke dag opnieuw hongerig opdagen. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Aanrader voor elke ondernemer, maar zeker ook ondernemers in de (af)bouw.

Door de groei van ons bedrijf ben ik opzoek gegaan naar een coach, ik heb gekozen voor Erik gezien zijn verleden in dezelfde branche als ons bedrijf.

Vanaf moment een voelde het direct goed en vertrouwd. Erik heeft gezorgd voor veel meer inzicht in zaken waar wij op voorhand niet bij stil hebben gestaan. Dit zorgt voor meer structuur in het bedrijf en hierdoor ook rust, zowel zakelijk als privé. Ook de community dagen geven veel inzichten, het sparren op deze dagen met andere ondernemers is zeer waardevol.

We zijn samen nog geen jaar onderweg en toch zijn we al hard op weg naar de eerste verdubbeling van de omzet nog dit jaar met bijbehorende uitbreiding binnen het team. Ik zou eenieder, die een coach overweegt, adviseren om eens contact te zoeken met Erik. De rust en de ruimte die Erik biedt is zeer inspirerend en de aanpak bijzonder effectief.

Door Erik ben ik me gaan beseffen dat je écht bepaalde zaken moet wijzigen of aan moet pakken om tot de resultaten te komen die je voor ogen hebt. Dat geldt zowel op zakelijk vlak als op privé. Mede door hem hebben we de stap gezet tot professionalisering en een groei in omzet en daardoor het team uitgebreid met een extra kracht op kantoor.

Zonder Erik hadden we de stap niet durven zetten en nu met een te grote werkdruk gezeten bij de reeds aanwezige mensen. En we zijn nog maar net begonnen. Veel ondernemers zullen gebaat zijn bij een coach en ik geloof dat Erik met zijn aanpak, enthousiasme en kennis de juiste persoon is. De klik moet er wel zijn want het is een traject/reis die je samen aangaat waar meer persoonlijke zaken besproken worden dan je in eerste instantie zou denken.

Erik is een fijne en directe coach die met volle aandacht bij jou is. Ook voor vragen buiten de sessie coacht hij met gerichte aandacht zodat je er direct iets mee kunt. Sinds de samenwerking met Erik merk ik dat ik minder in mijn hoofd zit waardoor ik meer gefocust ben en sneller tot actie en dus resultaat kom. Door Erik leer je anders naar situaties te kijken en te kiezen voor mogelijkheden die passen bij jouw doel en vooral: wie je wilt zijn. Als je bewust aanwezig wilt zijn in je werk én privé en wilt gaan voor maximaal resultaat, dan ben je bij Erik aan het goede adres.

Kies jij voor impact?

Maak vrijblijvend een afspraak

De eerste actie naar een leven met impact is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen bespreken we de mogelijkheden en onderzoeken we de match op basis waarvan de resultaten gecreëerd kunnen worden.
Neem contact op

Meer weten?

IMPACTUS is resultaatgericht en mensgedreven. Bij vragen/opmerkingen over het bedrijf, de 1-op-1 trajecten, trainingen en mogelijkheden betreffende in-company programma's kun je het contactformulier invullen. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


vragen/opmerkingen

Stuur ons een bericht

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram