Erik is een kundig coach die zonder oordelen je nieuwe inzichten geeft die je eerder niet zag. Je staat hierdoor sterker als leider binnen je bedrijf. Hij heeft mij geleerd met duidelijke zakelijke en privé doelen te werken. Hierdoor kan ik makkelijkere sturing geven en is voor de medewerkers duidelijk welke kant we op gaan. Daardoor zie je ook dat we sneller tot actie over gaan en daardoor de gestelde targets behalen.

Als je als ondernemer jezelf en je bedrijf wilt verreiken dan is Erik de persoon om je verder te helpen.

Kies jij voor impact?

Maak vrijblijvend een afspraak

De eerste actie naar een leven met impact is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen bespreken we de mogelijkheden en onderzoeken we de match op basis waarvan de resultaten gecreëerd kunnen worden.
Neem contact op

Meer weten?

IMPACTUS is resultaatgericht en mensgedreven. Bij vragen/opmerkingen over het bedrijf, de 1-op-1 trajecten, trainingen en mogelijkheden betreffende in-company programma's kun je het contactformulier invullen. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


vragen/opmerkingen

Stuur ons een bericht

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram