Erik is een fijne en directe coach die met volle aandacht bij jou is. Ook voor vragen buiten de sessie coacht hij met gerichte aandacht zodat je er direct iets mee kunt. Sinds de samenwerking met Erik merk ik dat ik minder in mijn hoofd zit waardoor ik meer gefocust ben en sneller tot actie en dus resultaat kom. Door Erik leer je anders naar situaties te kijken en te kiezen voor mogelijkheden die passen bij jouw doel en vooral: wie je wilt zijn. Als je bewust aanwezig wilt zijn in je werk én privé en wilt gaan voor maximaal resultaat, dan ben je bij Erik aan het goede adres.

Kies jij voor impact?

Maak vrijblijvend een afspraak

De eerste actie naar een leven met impact is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen bespreken we de mogelijkheden en onderzoeken we de match op basis waarvan de resultaten gecreëerd kunnen worden.
Neem contact op

Meer weten?

IMPACTUS is resultaatgericht en mensgedreven. Bij vragen/opmerkingen over het bedrijf, de 1-op-1 trajecten, trainingen en mogelijkheden betreffende in-company programma's kun je het contactformulier invullen. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


vragen/opmerkingen

Stuur ons een bericht

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram