Door Erik ben ik me gaan beseffen dat je écht bepaalde zaken moet wijzigen of aan moet pakken om tot de resultaten te komen die je voor ogen hebt. Dat geldt zowel op zakelijk vlak als op privé. Mede door hem hebben we de stap gezet tot professionalisering en een groei in omzet en daardoor het team uitgebreid met een extra kracht op kantoor.

Zonder Erik hadden we de stap niet durven zetten en nu met een te grote werkdruk gezeten bij de reeds aanwezige mensen. En we zijn nog maar net begonnen. Veel ondernemers zullen gebaat zijn bij een coach en ik geloof dat Erik met zijn aanpak, enthousiasme en kennis de juiste persoon is. De klik moet er wel zijn want het is een traject/reis die je samen aangaat waar meer persoonlijke zaken besproken worden dan je in eerste instantie zou denken.

Kies jij voor impact?

Maak vrijblijvend een afspraak

De eerste actie naar een leven met impact is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen bespreken we de mogelijkheden en onderzoeken we de match op basis waarvan de resultaten gecreëerd kunnen worden.
Neem contact op

Meer weten?

IMPACTUS is resultaatgericht en mensgedreven. Bij vragen/opmerkingen over het bedrijf, de 1-op-1 trajecten, trainingen en mogelijkheden betreffende in-company programma's kun je het contactformulier invullen. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


vragen/opmerkingen

Stuur ons een bericht

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram