De samenwerking met Erik is gebaseerd is op eerlijke en heldere communicatie. Wat ik vooral prettig vind, en waarom ik mede voor Erik gekozen heb, is zijn visie op, en daarnaast zijn implementatie van, de Straight Line Leadership methode.

Voor de samenwerking met Erik was ik niet echt bezig met mijn onderneming en de volgende stappen. Ik vond het allemaal wel prima. Door de samenwerking met Erik sta ik weer helemaal aan. Niet alleen zakelijk maar om alle drie de pijlers; gezondheid, prive & zakelijk naar het volgend niveau te brengen. Het éen gaat niet zonder het andere.

Daarnaast ben ik vooral duidelijker geworden in communiceren en afspraken maken. Dit helpt om geen grijs gebied te hebben en te weten waar ik ben ten opzichte van het beoogde resultaat. En dat straalt ook uit op mijn omgeving.

Als je stappen wilt maken en je eigen waarheden wilt doorbreken moet je een coach hebben die tot de kern kan komen. Dat kan bij én met Erik.

Kies jij voor impact?

Maak vrijblijvend een afspraak

De eerste actie naar een leven met impact is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen bespreken we de mogelijkheden en onderzoeken we de match op basis waarvan de resultaten gecreëerd kunnen worden.
Neem contact op

Meer weten?

IMPACTUS is resultaatgericht en mensgedreven. Bij vragen/opmerkingen over het bedrijf, de 1-op-1 trajecten, trainingen en mogelijkheden betreffende in-company programma's kun je het contactformulier invullen. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


vragen/opmerkingen

Stuur ons een bericht

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram