Toen ik met Erik begon te werken had ik een omzetdoel bedacht voor dat jaar waar ik nog mijlenver vanaf zat. Toen Erik mij confronteerde dat dit veel te laag was en ook niet kostendekkend zag ik dat ik het te comfortabel ingestoken had. Het werd vervolgens mijn doel maal 1,5 om mee te beginnen. Uiteindelijk eindigde ik in het eerste jaar met mijn oorspronkelijke doel maal 2,5!

Ik merk aan alles dat ik gegroeid ben als persoon én bedrijf. Zo weet waar ik nu voor sta én heb ik rust op het werk maar ben ook gefocust op mijn gezin als ik thuis ben. Ik heb tijd voor de kinderen en mijn vrouw. Het weekend is écht weekend.

Na bijna anderhalf jaar coaching van Erik heb ik op die manier al vele doelen bereikt maar leer ik nog steeds iedere week bij. Ik kijk iedere maandag uit naar onze call die we wekelijks hebben waarin Erik mij weer op scherp zet voor de rest van de week. Er is simpelweg geen ruimte om te verslappen. Ook dit tweede jaar draaien we omzetten waarvan ik vorig jaar niet eens durfde te dromen echter door Erik kom ik elke dag opnieuw hongerig opdagen. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Aanrader voor elke ondernemer, maar zeker ook ondernemers in de (af)bouw.

Kies jij voor impact?

Maak vrijblijvend een afspraak

De eerste actie naar een leven met impact is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen bespreken we de mogelijkheden en onderzoeken we de match op basis waarvan de resultaten gecreëerd kunnen worden.
Neem contact op

Meer weten?

IMPACTUS is resultaatgericht en mensgedreven. Bij vragen/opmerkingen over het bedrijf, de 1-op-1 trajecten, trainingen en mogelijkheden betreffende in-company programma's kun je het contactformulier invullen. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


vragen/opmerkingen

Stuur ons een bericht

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram