Erik is een prettige persoon die rustig en met verstand van zaken je laat groeien tot een betere versie van jezelf als mens maar ook als ondernemer. Ik ben onder de indruk van zijn kennis en zijn wijze waarop hij de dingen eenvoudig en helder weet over te brengen.

Sinds ik bij Erik ben begonnen ben ik me veel bewuster geworden van eigen keuzes en inner stance. Dit heeft ertoe geleid dat ik beter in staat ben om op een juiste manier te communiceren maar ook om bepaalde keuzes te maken.

Ik kan iedereen die wil groeien als ondernemer zeker aanraden om een traject met IMPACTUS aan te gaan, het helpt je in de keuzes en je persoonlijke groei waardoor ook het bedrijf hier optimaal van profiteert.

Kies jij voor impact?

Maak vrijblijvend een afspraak

De eerste actie naar een leven met impact is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen bespreken we de mogelijkheden en onderzoeken we de match op basis waarvan de resultaten gecreƫerd kunnen worden.
Neem contact op

Meer weten?

IMPACTUS is resultaatgericht en mensgedreven. Bij vragen/opmerkingen over het bedrijf, de 1-op-1 trajecten, trainingen en mogelijkheden betreffende in-company programma's kun je het contactformulier invullen. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


vragen/opmerkingen

Stuur ons een bericht

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram