Door de groei van ons bedrijf ben ik opzoek gegaan naar een coach, ik heb gekozen voor Erik gezien zijn verleden in dezelfde branche als ons bedrijf.

Vanaf moment een voelde het direct goed en vertrouwd. Erik heeft gezorgd voor veel meer inzicht in zaken waar wij op voorhand niet bij stil hebben gestaan. Dit zorgt voor meer structuur in het bedrijf en hierdoor ook rust, zowel zakelijk als privé. Ook de community dagen geven veel inzichten, het sparren op deze dagen met andere ondernemers is zeer waardevol.

We zijn samen nog geen jaar onderweg en toch zijn we al hard op weg naar de eerste verdubbeling van de omzet nog dit jaar met bijbehorende uitbreiding binnen het team. Ik zou eenieder, die een coach overweegt, adviseren om eens contact te zoeken met Erik. De rust en de ruimte die Erik biedt is zeer inspirerend en de aanpak bijzonder effectief.

Kies jij voor impact?

Maak vrijblijvend een afspraak

De eerste actie naar een leven met impact is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen bespreken we de mogelijkheden en onderzoeken we de match op basis waarvan de resultaten gecreëerd kunnen worden.
Neem contact op

Meer weten?

IMPACTUS is resultaatgericht en mensgedreven. Bij vragen/opmerkingen over het bedrijf, de 1-op-1 trajecten, trainingen en mogelijkheden betreffende in-company programma's kun je het contactformulier invullen. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


vragen/opmerkingen

Stuur ons een bericht

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram