Groeps programma's

High Performance Trainingen

30 06 2023

Masterclass Zelfleiderschap

In een pittige sessie van 2,5 uur staat jouw persoonlijke groei centraal. Dat doen we efficiënt en interactief. Je maakt kennis met beproefde methodieken van effectief en krachtig leiderschap en zetten deze woorden om in actie om echt significante resultaten te kunnen creëren in jouw zakelijke en persoonlijke leven.

Lees verder
07 02 2023

Bouwen aan Resultaat

Sta jij als ZZP-er of MKB-er in de bouw weleens stil bij jouw persoonlijke groei en de verdere ontwikkeling van jouw bedrijf? Stilstand is ook hier achteruitgang. Wat als er een recessie komt? Of wat als je meer winst onderaan de streep kunt behalen in minder uren zodat je wat vaker 'thuis' bent? Met deze workshop-based online training 'Bouwen aan Resultaat' zet jij weer krachtige stappen in jouw eigen ontwikkeling en die van jouw bedrijf.

Lees verder
14 12 2022

Effectief Communiceren

Luister jij om echt te luisteren, of om te reageren? En als je spreekt, komt de boodschap dan aan de andere kant juist over? Luisteren en spreken lijkt zo simpel maar is simpelweg niet eenvoudig. In deze training leer je wat echt luisteren is en hoe je een boodschap krachtiger over kunt brengen zodat er een effectief gesprek en een diepere relatie ontstaat.

Lees verder
14 12 2022

Leiderschap tijdens verandering

Verandering is de enige constante! Ofwel, we leven in een maatschappij die constant aan het veranderen is. Of dit nu te maken heeft met de groei van je bedrijf, een pandemie, een crisis of je persoonlijke ontwikkeling. Verandering is een vast onderdeel van je leven. Laat jij de omstandigheden jouw leven bepalen, of bepaal jij jouw leven ongeacht de omstandigheden?

Het zijn namelijk niet de 'slimste' mensen die overleven, het zijn de mensen die het beste met deze veranderingen om kunnen gaan.

Lees verder

Kies jij voor impact?

Maak vrijblijvend een afspraak

De eerste actie naar een leven met impact is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen bespreken we de mogelijkheden en onderzoeken we de match op basis waarvan de resultaten gecreƫerd kunnen worden.
Neem contact op

Meer weten?

IMPACTUS is resultaatgericht en mensgedreven. Bij vragen/opmerkingen over het bedrijf, de 1-op-1 trajecten, trainingen en mogelijkheden betreffende in-company programma's kun je het contactformulier invullen. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


vragen/opmerkingen

Stuur ons een bericht

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram