Effectief Communiceren

Alle goede bedoelingen ten spijt, miscommunicatie levert nogal eens ergernis op. En tijdverlies. We hadden toch afgesproken dat..?

Met deze eendaagse training Effectief Communiceren van IMPACTUS leer je hoe je fundamenteel betere gesprekken voert. Ontdek hoe je met aandacht en focus verbinding maakt met de ander. Je wordt gehoord en begrepen, én vice versa.

Eenmaal op één lijn met je gesprekspartner, krijg je veel meer gedaan. Concreet resultaat wordt namelijk bepaald door hoe je wat, wanneer zegt.

Alles wordt gecreëerd in taal. Ga de confrontatie met jezelf aan met on-the-spot coaching van IMPACTUS en doorbreek oude gesprekspatronen. Kun je tegen een stootje? Met Erik van Roessel als trainer en performance coach word je op scherp gesteld, om jou te transformeren tot een communicatief sterke gesprekspartner.

Effectief communiceren bestaat uit Zuiver Luisteren en Krachtig Spreken.

We kijken naar wie je bent als je luistert en communiceert, hoe je momenteel de boodschap overbrengt en waaraan gewerkt moet worden. In een interactieve setting, met de nodige humor, maar rechtdoorzee.  

Voor wie?

Voor de bijzonder gedreven ondernemer, zakelijk leider of professional die

  • effectieve communicatie als tactische tool in wil zetten (ook in het dagelijks leven).
  • communicatieve vaardigheden wil beheersen die leiden tot resultaat.

Wat leer je?

  • Spreken om gehoord te worden: wat zeg je wel én wat zeg je juist niet;
  • De juiste vragen stellen: cruciaal om snel en effectief tot de kern te komen;
  • Hoe je diepgang in relaties creëert en verbinding legt met de ander;
  • Het verschil tussen beschrijvende taal en verklarende taal;
  • De kracht van verzoeken, beloften en verklaringen;
  • De kunst van écht luisteren om te begrijpen (zonder oordeel en/of primaire reacties);
  • Hoe je je aandacht bij een gesprek houdt;

Investering

Speciaal aanbod: € 795,-* exclusief btw voor het dagarrangement (09.30 – 16.00 uur), inclusief lunch en trainingsmateriaal.

* Normaal tarief: € 995,- exclusief btw.

Inschrijven

20 jaar business ervaring

Profiteer van de inmiddels bijna 20 jaar leiderschapservaring binnen zowel het MKB als Corporate bedrijfsleven, zowel als ondernemer als in loondienst.

Resultaatgericht & Mensgedreven

Erik gaat resultaatgericht naar de kern, maar verliest daarbij jou niet uit het oog.

Sterk netwerk

Erik beschikt over een groot netwerk. Er is niets dat we niet samen op kunnen lossen.

Relevant

Overige Trainingen & Events

30 06 2023

Masterclass Zelfleiderschap

In een pittige sessie van 2 uur staat jouw persoonlijke groei centraal. Dat doen we efficiënt en interactief. Je maakt kennis met beproefde methodieken van effectief en krachtig leiderschap en zetten deze woorden om in actie om echt significante resultaten te kunnen creëren in jouw zakelijke en persoonlijke leven.

Lees verder
07 02 2023

Bouwen aan Resultaat

Sta jij als ZZP-er of MKB-er in de bouw weleens stil bij jouw persoonlijke groei en de verdere ontwikkeling van jouw bedrijf? Stilstand is ook hier achteruitgang. Wat als er een recessie komt? Of wat als je meer winst onderaan de streep kunt behalen in minder uren zodat je wat vaker 'thuis' bent? Met deze workshop-based online training 'Bouwen aan Resultaat' zet jij weer krachtige stappen in jouw eigen ontwikkeling en die van jouw bedrijf.

Lees verder
14 12 2022

Leiderschap tijdens verandering

Verandering is de enige constante! Ofwel, we leven in een maatschappij die constant aan het veranderen is. Of dit nu te maken heeft met de groei van je bedrijf, een pandemie, een crisis of je persoonlijke ontwikkeling. Verandering is een vast onderdeel van je leven. Laat jij de omstandigheden jouw leven bepalen, of bepaal jij jouw leven ongeacht de omstandigheden?

Het zijn namelijk niet de 'slimste' mensen die overleven, het zijn de mensen die het beste met deze veranderingen om kunnen gaan.

Lees verder

Kies jij voor impact?

Maak vrijblijvend een afspraak

De eerste actie naar een leven met impact is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen bespreken we de mogelijkheden en onderzoeken we de match op basis waarvan de resultaten gecreëerd kunnen worden.
Neem contact op

Meer weten?

IMPACTUS is resultaatgericht en mensgedreven. Bij vragen/opmerkingen over het bedrijf, de 1-op-1 trajecten, trainingen en mogelijkheden betreffende in-company programma's kun je het contactformulier invullen. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


vragen/opmerkingen

Stuur ons een bericht

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram