Leiderschap tijdens verandering

Verandertrajecten. Altijd moeilijk. Mensen schieten in de weerstand, stakeholders trekken de wenkbrauwen op. Nu komt het aan op krachtig leiderschap. Op jouw vaardigheden en kennis om teams flexibel en welwillend mee te nemen op de nieuwe koers.

Breng teams in beweging

Hoe neem je effectief de leiding? Dat leer je in de eendaagse training van IMPACTUS, met veel ruimte voor jouw eigen, specifieke situatie. Kun je tegen een stootje? Dan laat trainer en performance coach Erik van Roessel jou het maximale uit jezelf halen.

Voor wie?

Ondernemers, zakelijk leiders en professionals die de confrontatie niet uit de weg gaan, omdat ze regie willen houden.

Resultaten van deze training Leiderschap tijdens verandering

  • Hoe je effectief leidinggeeft tijdens een verandertraject;
  • Wat de effectieve basis van verandermanagement is, en hoe je dit in de praktijk inzet op basis van een aantal drivers for succes;
  • Hoe jij je als krachtig leider profileert;
  • Hoe je commitment creëert voor de nieuw ingeslagen weg;
  • Het effect van effectieve en krachtige communicatie tijdens verandertrajecten;
  • Welke tools je in kunt zetten tijdens verandertrajecten;
  • Hoe je voortbouwt op het stevige fundament dat je legt.

Investering

€ 495,- exclusief BTW, dagarrangement (09.30 – 17.00 uur) inclusief lunch en trainingsmateriaal.

Inschrijven

20 jaar business ervaring

Profiteer van de inmiddels bijna 20 jaar leiderschapservaring binnen zowel het MKB als Corporate bedrijfsleven, zowel als ondernemer als in loondienst.

Resultaatgericht & Mensgedreven

Erik gaat resultaatgericht naar de kern, maar verliest daarbij jou niet uit het oog.

Sterk netwerk

Erik beschikt over een groot netwerk. Er is niets dat we niet samen op kunnen lossen.

Relevant

Overige Trainingen & Events

30 06 2023

Masterclass Zelfleiderschap

In een pittige sessie van 2,5 uur staat jouw persoonlijke groei centraal. Dat doen we efficiënt en interactief. Je maakt kennis met beproefde methodieken van effectief en krachtig leiderschap en zetten deze woorden om in actie om echt significante resultaten te kunnen creëren in jouw zakelijke en persoonlijke leven.

Lees verder
07 02 2023

Bouwen aan Resultaat

Sta jij als ZZP-er of MKB-er in de bouw weleens stil bij jouw persoonlijke groei en de verdere ontwikkeling van jouw bedrijf? Stilstand is ook hier achteruitgang. Wat als er een recessie komt? Of wat als je meer winst onderaan de streep kunt behalen in minder uren zodat je wat vaker 'thuis' bent? Met deze workshop-based online training 'Bouwen aan Resultaat' zet jij weer krachtige stappen in jouw eigen ontwikkeling en die van jouw bedrijf.

Lees verder
14 12 2022

Effectief Communiceren

Luister jij om echt te luisteren, of om te reageren? En als je spreekt, komt de boodschap dan aan de andere kant juist over? Luisteren en spreken lijkt zo simpel maar is simpelweg niet eenvoudig. In deze training leer je wat echt luisteren is en hoe je een boodschap krachtiger over kunt brengen zodat er een effectief gesprek en een diepere relatie ontstaat.

Lees verder

Kies jij voor impact?

Maak vrijblijvend een afspraak

De eerste actie naar een leven met impact is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen bespreken we de mogelijkheden en onderzoeken we de match op basis waarvan de resultaten gecreëerd kunnen worden.
Neem contact op

Meer weten?

IMPACTUS is resultaatgericht en mensgedreven. Bij vragen/opmerkingen over het bedrijf, de 1-op-1 trajecten, trainingen en mogelijkheden betreffende in-company programma's kun je het contactformulier invullen. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


vragen/opmerkingen

Stuur ons een bericht

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram