Masterclass Zelfleiderschap

Zelfleiderschap is hét fundament waar resultaat op gebouwd kan worden. Deze training staat volledig in het teken van effectief (zelf)leiderschap en het inzicht krijgen in de patronen die ervoor zorgen dat je vastloopt in je zakelijke en/of persoonlijke leven.

 

Het laat je zien waarom mensen niet bereiken wat ze willen bereiken en hoe deze onwerkbare houding om te buigen is naar een leven met impact en resultaat als logisch gevolg.

 

Maak impact op jezelf en op anderen!

Inzicht. Dat is het kernwoord van deze training. Erik van Roessel, trainer & performance coach, neemt je mee in jouw persoonlijke route. Waar sta je, hoe kwam je daar? Maar bovenal; wat staat er in de weg om ook dat volgend level van resultaat te bereiken, zakelijk en persoonlijk?

Samen formuleren we de impactvolle stappen de jij zet om je doelen te bereiken. Hoe kun je effectief in minder tijd voortaan meer gedaan krijgen?

Dat doen we efficiënt en interactief. We laten het niet bij woorden, we zetten de plannen om in actie. Inclusief het benoemen van de obstakels, onwerkbare patronen en weerstanden die in de weg kunnen komen te staan.

Jij pakt eigenaarschap. De regie.

Voor wie?

Ondernemers, zakelijk leiders en professionals die hun maximale potentieel willen benutten.

Potentieel geïnteresseerden in 1-op-1 Performance Coaching traject/programma bij Impactus.*

Wat levert het op?

  • Inzicht in waar je staat in je leven, en waarom;
  • Inzicht in waar je naar toe wilt, en hoe je daar komt;
  • Inzicht in de benodigde acties, en hoe je kunt schakelen wanneer je off-track bent;
  • Je ontdekt hoe effectieve communicatie werkt, en hoe je die slim inzet;
  • Je leert effectief beslissingen maken, gericht op jouw toekomst en jouw doelen;
  • Een stevig fundament als dé start voor het uitbouwen van een leven met impact.

Investering:

De masterclass vindt plaats op de locatie van IMPACTUS in Berkel-Enschot (of online).

De tijdsinvestering bedraagt maximaal 2,5 uur en in de opvolging van deze sessie zit een optionele coaching sessie van 30min.

De eenmalige investering is € 99,00 exclusief BTW, inclusief trainingsmateriaal.

* IMPACTUS Performance Coaching traject/programma: meerdaags programma, individueel of groepsgewijs, gericht op het implementeren van blijvende bedrijfsmatige en persoonlijke groei.

Wat onze deelnemers zeggen:

"Met een gezelschap van ondernemers en professionals, onder leiding van Erik, werden we wegwijs gemaakt over de theorieën achter krachtig en effectief leiderschap. En we passeerden ook tal van herkenbare situaties en feiten die we stiekem al wel wisten, maar waarvan het tóch goed was om ze nog eens te horen. Vooral omdat we daarna de juiste methode aangereikt kregen om hier iets mee te doen. Om iets te veranderen. Erik heeft de sessie van kop tot staart rustig en duidelijk geleid, gaf waardevolle info, en heeft mijn drive tot verandering en verbetering weer een extra zetje gegeven. Absolute aanrader!"

Kevin B (Eigenaar Bureau voor Creatie & Web)

"In mijn carrière, als sales professional, veel trainingen mogen meemaken. Deze sprong er uit met name doordat de focus lag op "de inner stand" en niet zozeer op alleen maar "het doel". Daarnaast waren de voorbeelden concreet en pakkend. Kortom: een aanrader!"

Raymond S (CSO)

Inschrijven

20 jaar business ervaring

Profiteer van de inmiddels bijna 20 jaar leiderschapservaring binnen zowel het MKB als Corporate bedrijfsleven, zowel als ondernemer als in loondienst.

Resultaatgericht & Mensgedreven

Erik gaat resultaatgericht naar de kern, maar verliest daarbij jou niet uit het oog.

Sterk netwerk

Erik beschikt over een groot netwerk. Er is niets dat we niet samen op kunnen lossen.

Relevant

Overige Trainingen & Events

07 02 2023

Bouwen aan Resultaat

Sta jij als ZZP-er of MKB-er in de bouw weleens stil bij jouw persoonlijke groei en de verdere ontwikkeling van jouw bedrijf? Stilstand is ook hier achteruitgang. Wat als er een recessie komt? Of wat als je meer winst onderaan de streep kunt behalen in minder uren zodat je wat vaker 'thuis' bent? Met deze workshop-based online training 'Bouwen aan Resultaat' zet jij weer krachtige stappen in jouw eigen ontwikkeling en die van jouw bedrijf.

Lees verder
14 12 2022

Effectief Communiceren

Luister jij om echt te luisteren, of om te reageren? En als je spreekt, komt de boodschap dan aan de andere kant juist over? Luisteren en spreken lijkt zo simpel maar is simpelweg niet eenvoudig. In deze training leer je wat echt luisteren is en hoe je een boodschap krachtiger over kunt brengen zodat er een effectief gesprek en een diepere relatie ontstaat.

Lees verder
14 12 2022

Leiderschap tijdens verandering

Verandering is de enige constante! Ofwel, we leven in een maatschappij die constant aan het veranderen is. Of dit nu te maken heeft met de groei van je bedrijf, een pandemie, een crisis of je persoonlijke ontwikkeling. Verandering is een vast onderdeel van je leven. Laat jij de omstandigheden jouw leven bepalen, of bepaal jij jouw leven ongeacht de omstandigheden?

Het zijn namelijk niet de 'slimste' mensen die overleven, het zijn de mensen die het beste met deze veranderingen om kunnen gaan.

Lees verder

Kies jij voor impact?

Maak vrijblijvend een afspraak

De eerste actie naar een leven met impact is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen bespreken we de mogelijkheden en onderzoeken we de match op basis waarvan de resultaten gecreëerd kunnen worden.
Neem contact op

Meer weten?

IMPACTUS is resultaatgericht en mensgedreven. Bij vragen/opmerkingen over het bedrijf, de 1-op-1 trajecten, trainingen en mogelijkheden betreffende in-company programma's kun je het contactformulier invullen. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.


vragen/opmerkingen

Stuur ons een bericht

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram